2016. október 31., hétfő

„Tata 1956” zenés előadáson voltunk

Az 1956-os szabadságharc emlékére, Tata város polgármestere felkérésére, Vizeli Csaba írt egy darabot, a zenét Másik Lehel és Medveczky Szabolcs szerezte hozzá.
Három napig játszották a Magyary Zoltán Művelődési Központban, a jegyek ingyenesek voltak, csak be kellett előre jelentkezni. Az előadáson mi  is ott voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. Egyrészt a történelmi megközelítés nagyon érdekes volt, hiszen az 56-os forradalom tatai szemmel nem minden napi. Másrészt a gyönyörű, fülbemászó, gyakran megható betétdalokat a művészek nagy beleéléssel és fantasztikus énekhanggal adták elő.
A híres színészek: Varga Miklós, Csengeri Attila, Szűcs József, Kuczmann Ágnes, Laklóth Aladár, Naszvagyi Tamás, Bardóczy Attila, Enyingi Zsófia, Varga Szabolcs nálunk szálltak meg az Öreg-tó Club Hotelben. Az utolsó napon kértünk Tőlük aláírást, közös fotót.

A művészek nagyon kedvesek voltak egész héten, és annak ellenére, hogy 3 nap alatt 7 előadásuk volt, mindig volt számunkra egy-egy mosolyuk, kedves szavuk. Köszönjük, hogy nálunk szálltak meg, reméljük a jövőben még vendégül láthatjuk Őket!

Személyes kedvenc Csengeri Attila (becenevén Csengusz:))

Kuczmann Ági (mármint háttal, szemben az ügyvezetőnk és jobbkeze leledzik)

Varga Miklós és fia Varga Szabolcs

Kolléganőink kedvence Laklóth Aladár

Vizeli Csaba a darab írója


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése